• fu'a2

TU'U'UINA STOKA

Faʻavae i luga o le 7 tausaga o le poto masani fefaʻatauaʻiga oloa faʻatau ata, na matou iloa ai o logistics o se faʻafitauli.Afai e faʻatau e le tagata faʻatau le oloa faʻatau ata, ona o le tele ma le mamafa o le fale ata, a le o le tau o le felauaiga e taugofie ae o le taimi o le felauaiga e umi tele, pe o le taimi o le felauaiga e puupuu ae o le tau o le felauaiga e maualuga (aemaise o le lata mai nei. O le tau o felauaiga ua oʻo i se maualuga fou).Ole mea lea e fa'apopoleina ai a tatou tagata fa'atau.
Ina ia foia le faafitauli logistics o oloa, na amata ona matou sailia le galulue faatasi ma faleteuoloa i le lotoifale i le Iunaite Setete i le ogatotonu o 2018.Ma i le 2019, na amata foʻi ona matou galulue faʻatasi ma faleteuoloa a Europa ma fale teu oloa a Kanata.A maeʻa ona matou faʻatagaina le tuʻuina atu o faleteuoloa, e mafai e tagata faʻatau ona maua se taimi lelei tele i le tau taugofie o felauaiga, ma e mafai foi ona matou lagolagoina tagata faʻatau e pikiina le pusa ata i le faleteuoloa.E masani lava, pe a iai le faleteuoloa oloa i totonu o faʻatauga, o le taimi o felauaiga o le 3 i le 7 aso faigaluega i lou faitotoa.E mana'omia e le 'au'aunaga o le pikiina e le tagata lava ia se fa'aagaga e tasi le aso i luma atu.
Faatasi ai ma le faʻatau masani o le selfie photo booth, ua matou faʻaleleia atili le filifilia o faleteuoloa.O loʻo faʻaaogaina nei fale teu oloa i Kalefonia o Amerika, fale teu oloa i New Jersey o Amerika, ma fale teu oloa i Polani i Europa.

TU'U'UINA STOKA

Fa'asilasilaga lata mai o Fa'atauga:
O le faleteuoloa Kalefonia e 45 inisi 360 ata o lo'o iai i le taimi nei ma o lo'o iai fo'i le tele o fa'ata ata pusa fa'apipi'i fa'apipi'i atoa ma fa'asalalauga ata fa'asalalauga iPad e le o toe mamao.
O le faleteuoloa i New Jersey e tele atu pusa ata o lo'o iai, e pei o lapopo'a uma o le 360 ​​ata, 55 inisi fa'ata ata fa'ata ma iPad fa'asalalauga ata fa'aaliga.O lo'o iai fo'i le fale fa'ata fa'ata ma le avanoa fa'aata i luga ole ala ile faleteuoloa.
O faleteuoloa i Polani o lo'o iai uma lapopo'a e 360 ​​fale ata ma 55 inisi fa'ata ata fa'ata o lo'o iai.O lo'o aga'i atu le fale fa'ata fa'ata ma le tele o fa'ata fa'ata e pei o le fa'ata lapotopoto ma le fa'ata laupapa.


Taimi meli: Iul-01-2022