• fu'a2

AMATA LE PISINISI PHOTO BOOTH

Talu mai le 2016, o pusa ata ua avea ma mea e tatau ona i ai mo pati, faaipoipoga, faʻamanatuga ma isi mea.O le ituaiga o masini faʻapipiʻi ata e maua ai foʻi le tele o eseesega ma le faʻatupulaia o le manaʻoga.Pe ose ata fa'ata masani po'o le ta'uta'ua 360-tikeri vitiō vitiō, e mafai ona fa'afiafiaina ma fa'afiafiaina se pati masani.

Faʻavae i luga o tulaga tau maketi, o tau lisi o ituaiga eseese o fale ata e eseese.I se tulaga masani, o le tau o le lisiina o se pusa ata e 200 i le 300 US tala i le itula, o lona uiga, pe a maeʻa le 4 i le 5 mea na tutupu, e mafai ona e toe totogiina le tau ma maua ai se tupe mama i mea na tutupu mulimuli ane.

AMATA LE PISINISI PHOTO BOOTH

Ma mea e mafai ona ofoina mai e TOPS:
● Fa'ata Fa'ata Fa'a laupapa
● Laufanua Fa'ata Fa'ata Fa'ata'amilo
● Fa'ata Fa'ata Ata
● Open Air 15.6” Faleoloa
● Tripod iPad Booth Stand
● Faʻasalalau iPad Booth Stand
● Bluetooth Automatic 360 Fale Vitio
● Manual Drive 360 ​​Video Booth

E fa'afefea ona suia e pusa ata ni pisinisi eseese

O fale ata e malie, ae e fetaui mo nisi nofoaga ma taimi.O pusa ata e masani ona fesoʻotaʻi ma faʻaipoipoga, konaseti, ma nofoaga e le masani ai i se supamaketi poʻo se paka faʻafiafia.
E ui atonu e te faʻamoemoe e suʻe se pusa ata i na nofoaga, e foliga mai o loʻo i ai le tele o isi filifiliga e toetoe lava o tagata uma e le mafaufau i ai.O le a e va'ai e mafai e tagata uma ona fa'aogaina fale ata e fai ma faiga fa'atauga a le kamupani pe a fa'alautele lau va'aiga i le tele o avanoa.
O nofoaga sili e fa'atuina ai se pusa ata e masani lava o tulaga ia ua mana'o tagata fa'atau e pu'e ata.O ai e le mana'o e pu'e ata ma meaola matagofie latou te va'ai i ai i se paka o meaola po'o se pusa tioata?

I mea uma, pe o e fuafua e tuʻuina atu oe lava e faʻataʻitaʻi se galuega faʻapisinisi fou, pe manaʻo e faʻaaoga au faaiuga o vaiaso e faʻaopoopo ai nisi tupe maua a le aiga, o se pisinisi fale ata o se taumafaiga e tatau ona mafaufau i ai.Afai e te fiafia i pisinisi fale ata, faʻamolemole faʻafesoʻotaʻi matou ma o le a matou taumafai i le mea sili e fesoasoani ia te oe.

 


Taimi meli: Iul-01-2022