• fu'a2

FOTO FAAVAE FA'AVAE FA'AVAE I LE 2022

O se pusa ata o se masini fa'atau oloa o lo'o i ai se masini, mea pu'eata ma le gaosiga o ata.I aso nei, o le tele o fale pueata o ata numera.O fale fa'apipi'i ata po'o masini fa'apipi'i ata o se ituaiga fa'apitoa o fale fa'atagata e maua mai ai fa'apipi'i ata.Global "Photo Booth Maketi" Tele o loʻo tuputupu aʻe i se tulaga feololo ma le tele o le tuputupu aʻe fua faatatau i nai tausaga talu ai ma ua faʻatatauina o le maketi o le a faʻatupulaia tele i le vaitau faʻataʻitaʻiga e pei o le 2022 i le 2027.
Fa'afanua, o le maketi taumafa o loʻo taʻitaʻia e Amerika i Matu ma Europa, faʻatau atu i itulagi o Asia Pasefika e pei o Saina, Iapani, Asia i Sautesasae ma Initia o le a vaʻaia le tele o le tuputupu aʻe i le lumanaʻi.E tusa ai ma le tausaga 2016, o loʻo umia e Europa le tele o maketi maketi, sosoo ai ma Amerika i Matu, faʻatasi ai ma le 22.05% maketi maketi i le 2016. O le a faʻaauau pea ona faia e le Iunaite Setete le sao taua i le maketi o le lalolagi.

FOTO FAAVAE FA'AVAE FA'AVAE I LE 2022

Su'esu'ega ma Malamalamaga o Maketi Ata i le Lalolagi:

O le Global Photo Booth maketi tele ua fuafua e oʻo atu i le $ 730.6 miliona i le 2026, mai le $ 378.2 miliona i le 2020, i le CAGR o le 11.6% i le 2021-2026.

Tele Maketi ma Vaevaega Su'esu'ega o le Maketi Photo Booth :

O le maketi o le Global Photo Booth ua vaevaeina e kamupani, itulagi (atunuu), e ala i le Ituaiga, ma le Talosaga.Tagata taaalo, paaga, ma isi tagata auai i le Global Photo Booth maketi o le a mafai ona maua le lima maualuga ao latou faʻaogaina le lipoti o se punaoa malosi.O le fa'avasegaina o vaega e taula'i atu i fa'atauga, tupe maua ma fa'ata'ita'iga ile itulagi (atunu'u), ile Ituaiga ma le Talosaga mo le vaitaimi 2015-2026.

O le 360 ​​photo booth na ausia le tele o le tuputupu aʻe i le 2021 ma vave ona lauiloa i le Iunaite Setete, ae i le 2022, o le tuputupu aʻe o lenei masini ua faʻagesegese, ma le faʻasoa maketi o isi fale faʻataʻitaʻiga masani, e pei o le faʻata ata, ea tatala. fale ata ma iPad fale fa'amautu, ua toe fa'aleleia.


Taimi meli: Iul-01-2022